STRATILI STE HESLO?

PROJEKT

Second Hand SAGGIO

Vitajte v Second Hande Saggio

Náš Second Hand nie je len predajňou a e-shopom, ale miestom príbehov. Naše secondhandové poklady nie sú len veci, sú živé a nosia príbehy.

Vytvárame miesto, kde každý kúsok je umeleckým dielom a každý nákup podporuje udržateľný životný štýl. Second Hand s e-shopom je určený pre širokú verejnosť, ale prioritne je určený pre sociálne oslabené rodiny, ktoré čelia zložitým životným podmienkam a obmedzeniam v dôsledku finančnej núdze.

Prečo nakupovať v našom Second Hande?

Vytvárame prostredie, kde každý kúsok má svoje miesto ako umelecké dielo. Každý nákup v našom Second Hande podporuje udržateľný životný štýl. Sme hrdí na našu filozofiu, ktorá zdôrazňuje dôležitosť udržateľnosti a environmentálnej zodpovednosti. Každý predmet, ktorý u nás nájdete, je príkladom znovuvyužitia a snahy o znižovanie ekologického vplyvu. Chceme, aby každý nákup bol nielen potešením pre zmysly, ale aj prínosom pre náš spoločný domov - našu planétu.

Celý finančný výťažok z predaja je použitý na prevádzku a rozvoj projektov občianskeho združenia Nitrianske V.I.P, o.z.

Sme hrdí na to, že každý kúsok z nášho second handu je krok správnym smerom k udržateľnosti. Kupujte svedomito a pomáhajte znížiť ekologickú stopu tým, že dáte veciam druhú šancu.

Vďaka vám môžeme vytvárať lepší svet pre všetkých.

HORE