STRATILI STE HESLO?

PROJEKT

masáž zadarmo

Predstavujeme vám projekt "Masáž zadarmo". Tento projekt je zameraný na poskytovanie kvalitných masáží zadarmo pre všetkých, ktorí si potrebujú oddýchnuť od stresu bežného života. Zároveň vám otvárame príležitosť podporiť náš projekt SAGGIO, ktorý sa zasadzuje o prevádzkovanie bezpečného priestoru KLUBU RODIČOV SAGGIO.

Prvá masáž je pre vás úplne zadarmo, a každou ďalšou masážou finančne prispievate k realizácii nášho hlavného cieľa. Chceme vytvoriť miesto, kde rodičia a náhradní rodičia detí so špecifickými potrebami nájdu podporu, prácu, relax a sociálny kontakt. KLUB RODIČOV SAGGIO zahŕňa pracovnú zónu, spoločenskú časť s kaviarňou, relaxačnú oblasť so službami a priestor pre rozvojové aktivity.

Vaša účasť nielenže prinesie príjemné a uvoľňujúce chvíle, ale tiež prispieva k vytváraniu bezpečného a podporujúceho prostredia pre rodičov, ktorí potrebujú špeciálnu pozornosť. Ďakujeme, že sa stávate súčasťou tejto iniciatívy a pomáhate nám dosiahnuť náš cieľ. Relaxujte a prispievajte k našej spoločnej vízii!

MASÁŽE

Klasická masáž

Klasickej masáži sa často hovorí aj "univerzálna masáž" a to z jednoduchého dôvodu - jej pôsobenie je komplexné a pozitívne ovplyvňuje celé telo a myseľ. Táto metóda nielenže zlepšuje prekrvenie pokožky, podkožia a svalov, ale taktiež pomáha uvoľňovať stuhnuté a bolestivé svaly, prispieva k lepšiemu odtoku odpadových látok z organizmu a má preventívny charakter v boji proti niektorým chorobám.

Reflexná masáž chodidiel

Reflexná masáž chodidiel je zlatým štandardom v rámci alternatívnej medicíny, ponúkajúc nielen relaxáciu, ale aj efektívne riešenia pre vaše celkové zdravie. Táto metóda využíva stimuláciu špecifických bodov na chodidlách, ktoré sú prepojené so všetkými orgánmi v tele. Stimulácia týchto bodov umožňuje prenos signálov a pozitívne ovplyvňuje príslušné orgány.

Bankovanie - vákuová masáž

Bankovanie, zaraďované medzi najstaršie metódy tradičnej čínskej medicíny, našlo v súčasnosti svoju modernú podobu. Moderný prístup k bankovaniu nám umožňuje sledovať účinky bankovania (často nazývané aj patche) a identifikovať problematické oblasti a svalové partie, ktoré súvisia s vnútornými orgánmi alebo prejavujú vyššiu citlivosť v dôsledku myogelóz a svalových spazmov.

Lomi - Lomi (Havajská masáž)

LOMI LOMI, pôvodom z Havajských ostrovov je jemná masážna technika predlaktia spojená s láskavou energiou, vytvárajúc pocit objatia a ochrany duchovnými silami. Je ideálna pri bolestiach pohybového aparátu, regenerácii organizmu, po fyzickej záťaži, a podporuje stimuláciu lymfatického systému, čím urýchľuje odtok škodlivín.

objednajte sa na masáž

Prečo si nenecháte dopriať chvíľu oddychu? Odborní maséri sú pripravení poskytnúť vám unikátny zážitok z masáže, prispôsobený vašim individuálnym potrebám. Rozhodnite sa pre oázu pokoja a relaxácie. Objednajte si svoju masáž ešte dnes a doprajte svojmu telu a mysli zaslúženú oddychovú prestávku. Tešíme sa na vašu návštevu!

Otváracie hodiny

Každý štvrtok od 13:00 do 18:00

Objednajte sa

na telefónnom čísle: 0911 525 200

HORE